კატალოგი
შილაფლავი (მესამენაირად)
ბეჭდვა |
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, მოვაყაროთ მარილი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ 30 წუთი. შემდეგ მოვათავსოთ მდუღარე წყალში. დუღილის დროს მოვხადოთ ქაფი. როცა ნახევრად მოიხარშება, ჩავყაროთ ბრინჯი და ვხარშოთ, სანამ ხორცი და ბრინჯი კარგად მოიხარშება. დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ზირა.
მასალა:
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი - 1 კილოგრამი
ბრინჯი - 2 ჩაის ჭიქა
პილპილი, ზირა - გემოვნებით
შილაფლავი აჭარულად
პოპულარული რეცეპტი
2 ჩაის ჭიქა რძეში გავხსნათ საფუარი ...
ნიგოზი დავნაყოთ, ხახვი დავკეპოთ ძალ...
ერთი ჩაის ჭიქა ნიგვზის ან ნუშის მარ...
შევარჩიოთ ქორფა, მთელ-მთელი წიწაკა,...
ძვლებსა და შებოლილ ხორცს დავასხათ 1...
კერძი ქოთანში...