კატალოგი
სამხრეთ-გერმანული ტკბილი კერძი ალუბლისაგან
ბეჭდვა |
დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამატოთ ლიმონის ცედრა, ვანილი და შაქარი გემოვნებით. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავამატოთ კვერცხის გული, როდესაც ფაფა ცოტა შეგრილდება, დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხის ცილაც. ფორმას წავუსვათ კარაქი და ¾ -ით შევავსოთ ფაფით. ფაფაზე მოვათავსოთ მომზადებული ალუბლის ნახევარი პორცია, ალუბალზე ისევ ფაფა. ალუბალს მსუბუქად მოვაყაროთ შაქარი. პუდინგის ზედაპირზე დავაწყოთ კარაქის კუბიკები და ცოტა ხნით შევდგათ ღუმელში.
მასალა:
1 ლიტრი დო
170 გრამი მანანის ბურღული
1 სუფრის კოვზი კარაქი
500 გრამი უკურკო ალუბალი
2 ცალი კვერცი
1 პაკეტი ვანილი
შაქარი გემოვნებით
ლიმონის ცედრის ნაჭერი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...
ხორცს დავასხათ ცხელი წყალი, დავუმატ...
ღორის ყურებსა და ხიწიწს დავასხათ ცი...
ყველა კომპონენტი ერთმანეთში გადავურ...
ყველა პროდუქტი კარგად ავურიოთ ერთმა...
ლობიოს გასუფთავებული ღერები დავტეხო...