კატალოგი
სამხრეთ-გერმანული ტკბილი კერძი ალუბლისაგან
![](/uploads_script/products/fg91yx6dtht63k9.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამატოთ ლიმონის ცედრა, ვანილი და შაქარი გემოვნებით. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავამატოთ კვერცხის გული, როდესაც ფაფა ცოტა შეგრილდება, დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხის ცილაც. ფორმას წავუსვათ კარაქი და ¾ -ით შევავსოთ ფაფით. ფაფაზე მოვათავსოთ მომზადებული ალუბლის ნახევარი პორცია, ალუბალზე ისევ ფაფა. ალუბალს მსუბუქად მოვაყაროთ შაქარი. პუდინგის ზედაპირზე დავაწყოთ კარაქის კუბიკები და ცოტა ხნით შევდგათ ღუმელში.
მასალა:
1 ლიტრი დო
170 გრამი მანანის ბურღული
1 სუფრის კოვზი კარაქი
500 გრამი უკურკო ალუბალი
2 ცალი კვერცი
1 პაკეტი ვანილი
შაქარი გემოვნებით
ლიმონის ცედრის ნაჭერი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/dyve0h57zh07qtn.jpeg)
ცხვრის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ...
![](uploads_script/products/if6gcjn0qyohqt0.jpeg)
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ...
![](uploads_script/products/ickaga4oqlou1cy.jpeg)
თევზი გავრეცხოთ, დავჭრათ თითის სისქ...
![](uploads_script/products/7399kivfdxg8nqz.jpg)
ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...
![](uploads_script/products/7xr233nwqyjcgmz.jpeg)
წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევა...
![](uploads_script/products/w0yp9hjzzvte3gi.jpeg)
მწვანე ხურტკმელი გადავარჩიოთ, მოვაც...