კატალოგი
სამხრეთ-გერმანული ტკბილი კერძი ალუბლისაგან
ბეჭდვა |
დოთი მოვხარშოთ მანანის ფაფა, დავამატოთ ლიმონის ცედრა, ვანილი და შაქარი გემოვნებით. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავამატოთ კვერცხის გული, როდესაც ფაფა ცოტა შეგრილდება, დავამატოთ ათქვეფილი კვერცხის ცილაც. ფორმას წავუსვათ კარაქი და ¾ -ით შევავსოთ ფაფით. ფაფაზე მოვათავსოთ მომზადებული ალუბლის ნახევარი პორცია, ალუბალზე ისევ ფაფა. ალუბალს მსუბუქად მოვაყაროთ შაქარი. პუდინგის ზედაპირზე დავაწყოთ კარაქის კუბიკები და ცოტა ხნით შევდგათ ღუმელში.
მასალა:
1 ლიტრი დო
170 გრამი მანანის ბურღული
1 სუფრის კოვზი კარაქი
500 გრამი უკურკო ალუბალი
2 ცალი კვერცი
1 პაკეტი ვანილი
შაქარი გემოვნებით
ლიმონის ცედრის ნაჭერი
პოპულარული რეცეპტი
კარგად დასუფთავებული ქათამი დავჭრათ...
ორ ჩაის ჭიქა თბილ რძეში გავხსნათ სა...
გამომშრალი პური გავხეხოთ. ქიშმიში მ...
15 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ კარგად,...
4 ცალი კვერცხის ცილა დიდხანს ვთქვიფ...
ახალი კარტოფილი გავრეცხოთ და დავადგ...