კატალოგი
სუპი ყიყლიყოთი
კვერცხის გულები ავთქვიფოთ კარაქთან ერთად, დავამატოთ ფქვილი, საკმაზები, მარილი და ბოლოს - ცალკე ათქვეფილი კვერცხის ცილა. მოვზილოთ თხელი ცომი, ჩვაასხათ ცხიმწასმულ ფორმაში და გამოვაცხოთ ზომიერად გაცხელებულ ღუმელში. როდესაც ფორმა შეგრილდება, დავჭრათ კერძ ნაჭრებად, გადავანაწილოთ თეფშებზე, მოვაყაროთ ოხრახუში და დავასხათ ძალიან ცხელი ბულიონი. მასალა: 50 გრამი კარაქი 3 ცალი კვერცხი ცოტა მუსკატის კაკალი 10 გრამი ფქვილი მარილი 1/8 ლიტრი რძე ოხრახუში გაწურული ბულიონი