კატალოგი
ალუბლის ჯემი
ბეჭდვა |
გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ტაშტში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ დარბილებამდე. შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და მორევით ვხარშოთ.
მასალა:
ალუბალი (კურკაგაცლილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...
თევზის თავი, ფხები და კანი 30 წუთის...
წიწილა გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ კანი...
ხორცი გავრეცხოთ, ჩავდოთ ცივ, ოდნავ ...
ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ, მოვათავ...
წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...