კატალოგი
ალუბლის ჯემი
ბეჭდვა |
გადარჩეული, კურკაგამოცლილი ალუბალი ტაშტში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ დარბილებამდე. შემდეგ დავაყაროთ შაქრის ფხვნილი და მორევით ვხარშოთ.
მასალა:
ალუბალი (კურკაგაცლილი) - 1 კილოგრამი
შაქრის ფხვნილი - 3 ჩაის ჭიქა
წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...
ალუმინის ჭურჭელში ჩავასხათ 3 სუფრის...
ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...
ცხვრის გულ-ღვიძლი და ფილტვი გავრეცხ...
ავიღოთ კეფალი ან ლოქო, გავანთავისუფ...