კატალოგი
ვირთევზას ბურთულები
მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ფხები და თევზი დავსრისოთ (შეგვიძლია გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში). შემდეგ შევურიოთ მოხარშულ კარტოფილის პიურეს, დავამატოთ კვერცხი და გამდნარი კარაქი, მოვაყაროთ მარილი და პილპილი და გავაკეთოთ მიღებული მასისაგან ბურთულები, ამოვავლოთ ფქვილში და შევბრაწოთ ტაფაზე ან ფორმაში. ვირთევზის ბურთულებთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ტომატის ან პირშუშხას სოუსი. მასალა: 500 გრამი ვირთევზა 600 გრამი კარტოფილი 1-2 ცალი კვერცხი 1 სუფრის კოვზი კარაქი მარილი, პილპილი ფქვილი შესაწვავად საჭირო ცხიმი