კატალოგი
რიზოტო ა ლა მილანეზე - ბრინჯი მილანურად
წვრილად დაჭრილი ხავხი მსუბუქად შევაწითლოთ კარაქში (1 სუფრის კოვზი). ბრინჯი გავრეცხოთ, გავაშროთ და დავამატოთ ხახვს. განუწყვეტლივ ვურიოთ. როდესაც ხახვი გამჭვირვალე გახდება დავამატოთ ხორცის ბულიონი, დავამატოთ მარილი და პილპილი და ვშუშოთ ბრინჯი მანამდე, სანამ მარცვლები ბნევადი არ გახდება. გავადნოთ ყველის ნახევარი პორცია დარჩენილ კარაქთან ერთად. ჯამს წავუსვათ ცხიმი და მოვაყაროთ ყველი, ჩავაწყოთ შიგ დაჭრილი მოშუშული პამიდვრები და შამპინიონები, დავაყაროთ ბრინჯი, ყველაფერი ერთმანეთში ავურიოთ. მომზადებული კერძი მოვათავსოთ დიდ, შემთბარ თეფშზე და მოვაყაროთ დარჩენილი გახეხილი ყველი. მასალა: 250 გრამი ბრინჯი 50 გრამი კარაქი 1 თავი საშუალო ზომის ხახვი ½ ლიტრი ბოსტნეულის ან ხორცის ბულიონი 150 გრამი გახეხილი პარმეზანის ყველი ან ნებისმიერი სხვა მაგარი ყველი შამპინიონები 5-6 ცალი პამიდორი პილპილი, მარილი