კატალოგი
ხიზილალის ქაბაბი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მოვხარშოთ მარილწყალში; შემდეგ დავაწყოთ საცერზე; როცა წყალი ჩამოიწურება, კიბორჩხალებს მოვაცილოთ კისერი, ფეხები, ხორცი და დავნაყოთ. ავურიოთ დანაყილი ნიგოზი და ქინძი, მოვაყაროთ დანაყილი დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი, მარილი; კარგად ავურიოთ და ამ სატენით ამოვავსოთ კიბორჩხალის წითელი ქალა.
სუფრაზე მიტანისას კიბორჩხალები დავაწყოთ მწვანილით მორთულ ლანგარზე. ცალკე ჭურჭლით მივიტანოთ ტყემლის საწებელი.
მასალა:
კიბორჩხალი - 20 ცალი
ნიგოზი - 200 გრამი
გამხმარი ქინძი - 1 ჩაის კოვზი
დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი - 0,5 ჩაის კოვზი
მწვანილი - 200 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...

კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, მოვაცილ...

ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...

ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, დავჭრათ მრგვალ...

კარტოფილი კანიანად მოვხარშოთ, მერე ...