კატალოგი
ჩაკჩუკა
ბეჭდვა |
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელოთ და მოვხრაკოთ მასში წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ მარილი და პილპილი და ვშუშოთ 20-30 წუთის განმავლობაში. მოვამზადოთ ერბოკვერცხი და მოვათავსოთ ის მზა კერძზე. ზემოდან მოვაყაროთ ნორჩი მწვანილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
2 პორციაზე
4 ცალი კვერცხი
2 თავი ხახვი
2 კბილი წვრილად დაჭრილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ან კარაქი
500 გრამი პამიდორი
2 ღერი ტკბილი წიწაკა
½ ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი
დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, პიტნა, კამა, სალბი)
პოპულარული რეცეპტი
სკუმბრია გავასუფთავოთ, ჩავდოთ დაბალ...
ერთი ქილა არაჟნისა და 200 გრამი კარ...
ცხვრის ან ბატკნის ხორცი დავჭრათ ნაჭ...
ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...
კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...
უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...