კატალოგი
ჩაკჩუკა
ბეჭდვა |
მცენარეული ზეთი ან კარაქი გავაცხელოთ და მოვხრაკოთ მასში წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი, შემდეგ დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ტკბილი წიწაკა და ნაჭრებად დაჭრილი პამიდორი. დავამატოთ მარილი და პილპილი და ვშუშოთ 20-30 წუთის განმავლობაში. მოვამზადოთ ერბოკვერცხი და მოვათავსოთ ის მზა კერძზე. ზემოდან მოვაყაროთ ნორჩი მწვანილი და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
2 პორციაზე
4 ცალი კვერცხი
2 თავი ხახვი
2 კბილი წვრილად დაჭრილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი ან კარაქი
500 გრამი პამიდორი
2 ღერი ტკბილი წიწაკა
½ ჩაის კოვზი მარილი
პილპილი
დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, პიტნა, კამა, სალბი)
პოპულარული რეცეპტი
200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...
1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...
ცომი სწრაფად მოვზილოთ და დავდგათ ½ ...
გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...
მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში...
ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...