კატალოგი
სოუსი ფარშირებული წიწაკისათვის

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ, შევბრაწოთ მცირე რაოდენობის მცენარეულ ზეთში, დავამატოთ ტომატ-პიურე, ვშუშოთ 10 წუთის განმავლობაში და გავატაროთ საწურში. შემდეგ დავამატოთ ხორცის ბულიონი და ისევ დავდგათ ცეცხლზე, წამოვადუღოთ, დავამატოთ წიწაკა და მშრალი გახეხილი მაიორანი, მოვაყაროთ მარილი.
წიწაკის ფარშირებული ღერები მოვათავსოთ მდუღარე სოუსში და ვხარშოთ 5 წუთის განმავლობაში. წიწაკის ღერბი შეგვიძლია წინა დღით მოვამზადოთ. ამ შემთხვავაში წიწაკა სუფრაზე მიტანის წინ უნდა ჩავდოთ ცხელ სოუსში.
მასალა:
½ თავი ხახვი
½ კბილი ნიორი
1 სუფრის კოვზი მცენარეული ზეთი
1 ჭიქა ტომატ-პიურე
1 ჭიქა ხორცის ბულიონი
¼ ჩაის კოვზი შავი დანაყილი პილპილი
½ ჩაის კოვზი მაიორანი
მარილი
პოპულარული რეცეპტი

შაქარი და კაკაო შევურიოთ ერთმანეთს....

პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...

კარგად გასუფთავებული, გარეცხილი შინ...

ქაშაყი გავასუფთავოთ, მოვაშოროთ ფხებ...

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...

შიგნეული გულდასმით გავასუფთავო, გავ...