კატალოგი
კიბორჩხალი ნიგვზიანი სატენით
![](/uploads_script/products/nc8stp3d91e4gu1.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მოვხარშოთ მარილწყალში; შემდეგ დავაწყოთ საცერზე; როცა წყალი ჩამოიწურება, კიბორჩხალებს მოვაცილოთ კისერი, ფეხები, ხორცი და დავნაყოთ. ავურიოთ დანაყილი ნიგოზი და ქინძი, მოვაყაროთ დანაყილი დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი, მარილი; კარგად ავურიოთ და ამ სატენით ამოვავსოთ კიბორჩხალის წითელი ქალა.
სუფრაზე მიტანისას კიბორჩხალები დავაწყოთ მწვანილით მორთულ ლანგარზე. ცალკე ჭურჭლით მივიტანოთ ტყემლის საწებელი.
მასალა:
კიბორჩხალი - 20 ცალი
ნიგოზი - 200 გრამი
გამხმარი ქინძი - 1 ჩაის კოვზი
დარიჩინი ან მუსკატის კაკალი - 0,5 ჩაის კოვზი
მწვანილი - 200 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/y8i9ql9ikmlxenw.jpeg)
შაქრის პუდრა, კვერცხს გული და ლიმონ...
![](uploads_script/products/rvg9p44xilm7bxf.jpeg)
ორივე სახის ხორცი და ტკბილი წიწაკა ...
![](uploads_script/products/abzbz5i2d160wj7.jpeg)
ხახვი მოვშუშოთ ცხიმში, კარგად ავთქვ...
![](uploads_script/products/oxbyusqysa2hs0t.jpeg)
ქაშაყი კარგად დავალბოთ, გავასუფთავო...
![](uploads_script/products/8ugyz4mm9po1ao4.jpeg)
ხახვი წვრილად დავჭრათ და მსუბუქად მ...
![](uploads_script/products/wz37p6bx2deqz1o.jpeg)
კარაქი და შაქარი შევურიოთ ერთმანეთს...