კატალოგი
ხოხობი ბოჰემურად
![](/uploads_script/products/7wy4s9jyi8bfzr4.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ახალგაზრდა ხოხობი გავრეცხოთ, ფეხები ჩოთქით გავუხეხოთ, დავაჭრათ ფრჩხილები. თავი ზემოდან, ფრთებქვეშ შევუცუროთ, ფეხები ტანზე მივუბათ. ტანი დავამარილოთ და ზურგისა და მუცლის გაყოლებაზე მივაბათ სალას გრძელი ნაჭრები. გავაცხელოთ ცხიმი, შევბრაწოთ ხოხობი - ჯერ მკერდი, ზურგი, შემდეგ გვერდები, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი, სპეციები და პეიოდულად ზემოდან ვასხათ წვისგან გაჩენილი სოუსი, 1 საათის განმავლობაში თვადახურული ვწვათ ღუმელში. როდესაც ხოხობი მზად იქნება, გამოვიღოთ ღუმელიდან, წვისაგან დარჩენილ სითხეს დავამატოთ არაჟანი და თეთრი ღვინო. კერძი სუფრაზე მივიტანოთ კარტოფილთან ერთად.
მასალა:
1 ცალი ხოხობი
50 გრამი სალა
50 გრამი კარაქი ან სხვა ცხიმი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
რამოდენიმე ცალი მიხაკი და ღვიის მარცვლები
ცოტა არაჟანი და თეთრი ღვინო
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/mrxtnrms757m0bh.jpeg)
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...
![](uploads_script/products/od1ms40s8qybbpb.jpeg)
თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვა...
![](uploads_script/products/8vahcmd2k2pf6da.jpg)
5 მთლანი კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ ...
![](uploads_script/products/upnwg6iemaxlupg.jpeg)
კუდები დავჭრათ ნაჭრებად და კარგად შ...
![](uploads_script/products/oud2gcl42ladrbp.jpeg)
გაცრილი ფქვილის, კარაქისა და კვერცხ...
![](uploads_script/products/f9xgf6tj2825i3s.jpeg)
მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...