კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...

ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...

ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...

მოვხარშოთ ბრინჯი და დავდგათ დასაწურ...

ხახვი წვრილად დავჭრათ და მოვხრაკოთ ...

მჟავე რძეში გავხსნათ წყალი, დავამატ...