კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე
ბეჭდვა |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი რომელმე ფრ...
ხახვი დავჭრათ 1 სმ სიგრძის ნაჭრებად...
ლანგუსტის ხორცი გავავლოთ თბილ წყალშ...
1 კგ ფორთოხალს ყვითელი კანი თხლად ა...
200 გრამი კარაქი და 2,5 ჩაის ჭიქა ფ...
თითოეულ თიხის ჯამში მოვათავსოთ თხლა...