კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე
ბეჭდვა |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
2 კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, თანდათ...
ცხვრის ან ბატკნის მსუქანი ხორცი დავ...
ვეზირის თითი...
ფქვილის, კვერცხის, მუსკატის კაკლისა...
გასუფთავებული, მსუქანი ქათამი დავჭრ...
მოვზილოთ ცომი წყლით, გავაბრტყელოთ, ...