კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი. მასალა: ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი ცხვრის დუმა - 200 გრამი ნიორი - 3-4 კბილი ხახვი - 2 თავი ოხრახუში - 1 კონა მარილი და ძმარი - გემოვნებით