კატალოგი
ბადრიჯანი ცხვრის დუმით - შამფურზე
![](/uploads_script/products/mrxtnrms757m0bh.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიორს მოვაყაროთ მარილი და ჩავდოთ ოდნავ ჩაჭრილ ბადრიჯანში, ავაგოთ შამფურზე და შევწვათ. როდესაც ბადრიჯანი მზად იქნება დავაწყოთ დიდ თეფშზე ან ლანგარზე, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი ხახვი - მწვანილი და მოვასხათ ძმარი.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ცხვრის დუმა - 200 გრამი
ნიორი - 3-4 კბილი
ხახვი - 2 თავი
ოხრახუში - 1 კონა
მარილი და ძმარი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/j9gphmx9kahmsmz.jpeg)
ქაშაყი კარგად დავალბოთ და თითო გავყ...
![](uploads_script/products/cwhwq3ea6o7bvre.jpeg)
კომბოსტო, ხახვი, ქინძი, კამა, ოხრახ...
![](uploads_script/products/8n4tvyu1k64nptv.jpeg)
კარგად დარბილებულ კარაქის დავამატოთ...
![](uploads_script/products/ll227j1s07svppm.jpeg)
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფ...
![](uploads_script/products/g151zmydnjs73w3.jpg)
ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქ...
![](uploads_script/products/pc0ct272kg054w7.jpeg)
მოვზილოთ დროჟიანი ცომი, დავდგათ 1 ს...