კატალოგი
მოშუშული ღვიძლი
| ბეჭდვა |
ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვშუშოთ, სანამ სითხეს არ შეიშრობს.
ცალკე ჭურჭელში მოვათავსოთ დაკეპილი ხახვი, დავუმატოთ ერბო ან რომელიმე ცხიმი და კარგად მოვშუშოთ. ავურიოთ ღვიძლში, დავამატოთ ცხიმი, მარილი, დანაყილი პილპილი და ერთად კარგად მოვშუშოთ.
მასალა:
საქონლის ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო ან სხვა ცხიმი - 100 გრამი
ხახვი - 500 გრამი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბრინჯი მოვხარშოთ ბულიონში, დავამატო...

მწვანე სალათის ფოთლები გავარჩიოთ, გ...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...

რძეში ჩავახალოთ კვერცხები და ყველაფ...

გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთ...

გამოშიგნული, გარეცხილი წვრილი თევზი...


