კატალოგი
მოშუშული ღვიძლი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღვიძლი ნაჭრებად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავდგათ ცეცხლზე და ვშუშოთ, სანამ სითხეს არ შეიშრობს.
ცალკე ჭურჭელში მოვათავსოთ დაკეპილი ხახვი, დავუმატოთ ერბო ან რომელიმე ცხიმი და კარგად მოვშუშოთ. ავურიოთ ღვიძლში, დავამატოთ ცხიმი, მარილი, დანაყილი პილპილი და ერთად კარგად მოვშუშოთ.
მასალა:
საქონლის ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო ან სხვა ცხიმი - 100 გრამი
ხახვი - 500 გრამი
მარილი, პილპილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ცივ წყალში დავდგათ ლობიო და დავტოვო...

8 კვერცხის გული გავთქვიფოთ 2 ჩაის ჭ...

ხახვი დავჭრათ ძალიან წვრილად. მსუქა...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

ხორცი და ბოსტნეული (გარდა ბადრიჯანი...