კატალოგი
შარბათი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი

ხორცი ხის ჩაქუჩით კარგად დავბეგვოთ ...

გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...

ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და მ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...

სალა დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად და მსუბ...

უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ,...