კატალოგი
შარბათი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი

სამი მთლიანი კვერცხი ავთქვიფოთ ერთ ...

ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხ...

ხორცი და სპეციები ჩავდოთ მდუღარე წყ...

ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...

მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ ნაჭრებ...

ავურიოთ ერთმანეთში შვრიის, ფქვილი, ...