კატალოგი
შარბათი
ბეჭდვა |
ხილის წვენებში ჩავდოთ ლიმონისა და ფორთოხლის ნაჭრები, დავასხათ ცოტა წყალი და წამოვადუღოთ. გავწუროთ და გავაციოთ. მიღებული სიროფი გავაზავოთ მცირე რაოდენობის წყლით (ჩვეულებრივი ან ვარდის) და სუფრაზე ყინულის კუბიკებთან ერთად მივიტანოთ.
მასალა:
3 ცალი ფორთოხალი
½ ლიმონი
½ ჭიქა შაქარი
1-2 ჩაის კოვზი ვარდის წყალი
პოპულარული რეცეპტი
შინდი გადავარჩიოთ და გავრეცხოთ. ჭურ...
ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...
რძე ავადუღოთ, ჩავყაროთ შიგ მარილი, ...
ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ და გავშა...
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...
ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...