კატალოგი
ქათმის ჩახოხბილი კვერცხით
![](/uploads_script/products/ytmmmu38xd7oayy.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კარგად გასუფთავებული ქათამი დავჭრათ, ჩავაწყოთ ქვაბში და მოვშუშოთ. დავაყაროთ დაჭრილი ხახვი, დავასხათ კარაქი ან ერბო და გავაგრძელოთ შუშვა თავღია ქვაბში 15-20 წუთის განმავლობაში.
პამიდორი გავხეხოთ სახეხზე (ან გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში), დავასხათ მოშუშულ ქათამს, დავხუროთ ხუფი და ვადუღოთ ხორცის მოხარშვამდე. შემდეგ კარგად გავთქვიფოთ ორი კვერცხი და ნელ-ნელა დავუმატოთ. შევაზავოთ მწვანილით (ქინძი, ოხრახუში, კამა), წიწაკით და მარილით. ამოვიღოთ ლანგარზე. სუფრაზე მიტანის წინ გარშემო შემოვუწყოთ მაგრად მოხარშული თხლად დაჭრილი კვერცხი და მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი.
მასალა:
ქათამი
ერბო - 100 გრამი
კვერცხი ნ- 5-6 ცალი
პამიდორი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 მოზრდილი თავი
მწვანილი - 2-2 ძირი
მარილი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/r9p3bsmfpbddu3d.jpeg)
მშრალი ბადრიჯანი შევდგათ ცხელ ღუმელ...
![](uploads_script/products/1lvtw7gg24pzszq.jpg)
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ...
![](uploads_script/products/kv6xc1fsa6ntadm.jpg)
უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...
![](uploads_script/products/enzgiint4yl9q7u.jpeg)
წიწაკა გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ თე...
![](uploads_script/products/ukrxqmi2iuwkcxi.jpeg)
პურის ნაჭრები შევბრაწოთ ორივე მხრიდ...
![](uploads_script/products/uq2oua3nfchcbly.jpeg)
ქათმის გულ-მკერდს მოვაშოროთ კანი, ა...