კატალოგი
გამხმარი ბადრიჯნის მოხრაკვა
ბეჭდვა |
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ, წინა ღამით ცხელ წყალში დავალბოთ. მეორე დღეს ხელით გავწუროთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში, დავაყაროთ მოხარშული ბადრიჯანი, დავასხათ კიდევ ზეთი და კარგად მოვხრაკოთ. შეიძლება დავუმატოთ ცოტა ძმარი და კიდევ მოვშუშოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...
სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...
კატლეტები ამოვავლოთ ფქვილში და ვწვა...
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...
ნაღები, კვერცხის გულები, ყველი და ღ...
ხორცი მოვხარშოთ წვრილად დაჭრილ მწვა...