კატალოგი
გამხმარი ბადრიჯნის მოხრაკვა
ბეჭდვა |
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ, წინა ღამით ცხელ წყალში დავალბოთ. მეორე დღეს ხელით გავწუროთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში, დავაყაროთ მოხარშული ბადრიჯანი, დავასხათ კიდევ ზეთი და კარგად მოვხრაკოთ. შეიძლება დავუმატოთ ცოტა ძმარი და კიდევ მოვშუშოთ.
პოპულარული რეცეპტი
ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...
ორივე სორტის ქიშმიში ავურიოთ და დავ...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...
ხორცი დავჭრათ თითის სისქის ნაჭრებად...
სადილი ისტორიულ ეპოქაში...
ყვითელი ქლიავი (ძალიან მწიფე არ უნდ...