კატალოგი
გამხმარი ბადრიჯნის მოხრაკვა
![](/uploads_script/products/1lvtw7gg24pzszq.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გამხმარი ბადრიჯანი კარგად გავრეცხოთ, წინა ღამით ცხელ წყალში დავალბოთ. მეორე დღეს ხელით გავწუროთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და მოვხარშოთ. წვრილად დაჭრილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში, დავაყაროთ მოხარშული ბადრიჯანი, დავასხათ კიდევ ზეთი და კარგად მოვხრაკოთ. შეიძლება დავუმატოთ ცოტა ძმარი და კიდევ მოვშუშოთ.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/vrspzxz9xe7oaj9.jpeg)
გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხ...
![](uploads_script/products/hfii3hzps5uaxnx.jpeg)
ფაიფურის ცეცხლგამძლე ჭურჭელს შიგნიდ...
![](uploads_script/products/gfojp9624v62dqj.jpeg)
ნიორი, 3 პატარა თავი ხახვი წვრილად ...
![](uploads_script/products/yijhdohlantt8xt.jpeg)
კვერცხის გულები კარაგდ გავთქვიფოთ შ...
![](uploads_script/products/mjw2qcwi7xin5pa.jpeg)
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...
![](uploads_script/products/dhjbsd2dgzjw9w0.jpeg)
6 კვერცხის გულითა და ჭიქანახევარი შ...