კატალოგი
რიოდგრიოდ მედ ფლიოდე - წითელი ფაფა ნაღებით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გადარჩეული და გარეცხილი კენკრა მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობის წყალში, შემდეგ გავწუროთ მარლაში. მიღებული წვენი მოვხარშოთ შაქართან ერთად. სახამებელი გავხსნათ მცირე რაოდენობის წყალში, და განუწყვეტელი მორევის პარალელურად ჩავასხათ ხილის სიროფში. სიროფი წამოვადუღოთ და მაშინვე გადმოვდგათ ცეცხლიდან. წითელი ფაფა მზად არის. ფაფა სუფრაზე ჭიქებში ჩამოსხმული უნდა მივიტანოთ.
მასალა:
500 გრამი წითელი მოცხარი
250 გრამი ჟოლო
100 გრამი შავი მოცხარი
1 ლიტრი წყალი
150 გრამი შაქარი
50-60 გრამი კარტოფილის ფქვილი
პოპულარული რეცეპტი

სოკო დავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, დ...

ცომის მოსამზადებლად საჭიროა ავიღოთ ...

ანჩოუსები ძალიან წვრილად დავჭრათ, ვ...

ავთქვიფოთ კვერცხის გულები, დავამატო...

თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...

წვრილად დაჭრილი ხახვი და ნიორი შევბ...