კატალოგი
კატლეტები
ბეჭდვა |
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ცოტა მარილი და პილპილი, არაჟანი, გავაკეთოთ ბიფშტექსის ფორმის ნაჭრები. თითოეული ნაჭრის შუაში მოვათავსოთ კარაქის ნაჭერი. ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში და ფრთხილად შევწვათ კარაქში ან მარგარინში. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ შემწვარი კარტოფილი და მწვანე მუხუდო.
მასალა:
350 გრამი ქათმის ხორცი
150 გრამი ხბოს უძვლო ხორცი
პილპილი, მარილი
არაჟანი
კარაქი ან მარგარინი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
პოპულარული რეცეპტი
იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...
თევზი გავასუფთავოთ, ფრთხილად გავაცა...
ღორის, ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...
მარილიან წყალში მოვხარშოთ მსხვილად ...
ნაყენის მოსამზადებლად შეგვიძლია გამ...
ნახევარ ლიტრ წყალში გავსხნათ 5 ჩაის...