კატალოგი
კატლეტები
ბეჭდვა |
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ცოტა მარილი და პილპილი, არაჟანი, გავაკეთოთ ბიფშტექსის ფორმის ნაჭრები. თითოეული ნაჭრის შუაში მოვათავსოთ კარაქის ნაჭერი. ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში და ფრთხილად შევწვათ კარაქში ან მარგარინში. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ შემწვარი კარტოფილი და მწვანე მუხუდო.
მასალა:
350 გრამი ქათმის ხორცი
150 გრამი ხბოს უძვლო ხორცი
პილპილი, მარილი
არაჟანი
კარაქი ან მარგარინი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
პოპულარული რეცეპტი
ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ სპე...
რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...
კვახი წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ თაფლ...
4 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ, ...
გავრეცხოთ 750 გრამი ჭარხალი, დავჭრა...
გადარჩეული, გარეცხილი ალუჩა ტაშტში ...