კატალოგი
კატლეტები
ბეჭდვა |
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ცოტა მარილი და პილპილი, არაჟანი, გავაკეთოთ ბიფშტექსის ფორმის ნაჭრები. თითოეული ნაჭრის შუაში მოვათავსოთ კარაქის ნაჭერი. ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში და ფრთხილად შევწვათ კარაქში ან მარგარინში. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ შემწვარი კარტოფილი და მწვანე მუხუდო.
მასალა:
350 გრამი ქათმის ხორცი
150 გრამი ხბოს უძვლო ხორცი
პილპილი, მარილი
არაჟანი
კარაქი ან მარგარინი
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი გავრეცხოთ და მოვხარშოთ, გადა...
ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...
ნეკერჩხალი და კენკრა...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...
ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...
მთელ-მთელი ბადრიჯანი შევწვათ, მოვაც...