კატალოგი
კატლეტები
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავამატოთ ცოტა მარილი და პილპილი, არაჟანი, გავაკეთოთ ბიფშტექსის ფორმის ნაჭრები. თითოეული ნაჭრის შუაში მოვათავსოთ კარაქის ნაჭერი. ამოვავლოთ კვერცხსა და სუხარში და ფრთხილად შევწვათ კარაქში ან მარგარინში. გარნირად შეგვიძლია მივიტანოთ შემწვარი კარტოფილი და მწვანე მუხუდო. მასალა: 350 გრამი ქათმის ხორცი 150 გრამი ხბოს უძვლო ხორცი პილპილი, მარილი არაჟანი კარაქი ან მარგარინი 1 ცალი კვერცხი საფანელი