კატალოგი
ხარშო

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ 30 გრამი კარაქი, დავდგათ ნელ ცეცხლზე და მოვშუშოთ. დავასხათ 6-7 ჩაის ჭიქა მდუღარე წყალი და ადუღებისთანავე დავუმატოთ გარჩეული, გარეცხილი ბრინჯი. ათი წუთი დუღილის შემდეგ დავუმატოთ დაჭრილი ქინძი, ოხრახუში, პატარ-პატარა ნაჭრებად დახეული ტყლაპი, ერთად დანაყილი ნიორი, წიწაკა, მარილი. 20-30 წუთი დუღილის შემდეგ, როცა წვენი მზად იქნება, დავუმატოთ 20 გრამი კარაქი. ტყლაპის მაგივრად შეიძლება ვიხმაროთ ტყემალი ან პამიდვრის პიურე.
მასალა:
ხახვი - 300 გრამი
კარაქი - 50 გრამი
წყალი - 6 ჩაის ჭიქა
პურის ფქვილი - 1 სუფრის კოვზი
კვერცხი - 4 ცალი
მწვანილი, ძმარი და მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ახალი, თეთრი სოკო გავარჩიოთ, გავრეც...

ხორცი გულდასმით გავასუფთავოთ დანით,...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...

ხაჭოს ხინკლის ცომი მზადდება იგივე წ...

ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...

თევზის ფილეს მოვასხათ ლიმონის წვენი...