კატალოგი
კოპენჰაგენური სალათა
ბეჭდვა |
თევზი მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობის წყალში. მოვაშოროთ ფხები და დავყოთ თევზი ნაწილებად. კიტრი, პამიდორი, ხახვი და ვაშლი დავჭრათ კუბიკებად და დავამატოთ თევზის ნაჭრებს, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევურიოთ მდოგვი და მაიონეზი.
მასალა:
250 გრამი თევზი
1 ცალი მჟავე კიტრი
2 ცალი პამიდორი
1 ცალი პატარა თავი ხახვი
1-2 ცალი ვაშლი
100 გრამი მაიონეზი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
ჭიქანახევარი წყალი დავდგათ ცეცხლზე,...
ჭურჭელში მოვათავსოთ გადარჩეული მაყვ...
ქორფა, თეთრი სოკო გავარჩიოთ სუფთად,...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევწვათ ...
გარეცხილი, წვრილ ზოლებად დაჭრილი კო...
ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...