კატალოგი
კოპენჰაგენური სალათა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თევზი მოვხარშოთ სულ მცირე რაოდენობის წყალში. მოვაშოროთ ფხები და დავყოთ თევზი ნაწილებად. კიტრი, პამიდორი, ხახვი და ვაშლი დავჭრათ კუბიკებად და დავამატოთ თევზის ნაჭრებს, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევურიოთ მდოგვი და მაიონეზი.
მასალა:
250 გრამი თევზი
1 ცალი მჟავე კიტრი
2 ცალი პამიდორი
1 ცალი პატარა თავი ხახვი
1-2 ცალი ვაშლი
100 გრამი მაიონეზი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

200 გრამი კარაქი კვერცხთან და შაქრი...

კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...

გასუფთავებული, გარეცხილი, ნაჭრებად ...

ძროხის ან ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერ...

მითითებული კომპონენტებისაგან მოვამზ...

ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...