კატალოგი
ქათამი არაჟნითა და ბრინჯით
ბეჭდვა |
დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი, წავუსვათ დანაყილი ან გატარებული ნიორი, დავალაგოთ ტაფაზე, მოვასხათ 500 გრამი არაჟანი და დავდგათ გრილ ადგილზე. 1 საათის შემდეგ შევდგათ გაზქურაში, როცა ქათამი შეიბრაწება გამოვიღოთ, ფრთხილად გადმოვალაგოთ თეფშზე. ტაფის ძირზე მოვფინოთ წინასწარ მოხარშული და გაწურული ბრინჯი, ზემოდან დავალაგოთ ქათმის ნაჭრები და ისევ შევდგათ გაზქურაში 10-15 წუთით. შემდეგ ფრთხილად გადმოვიტანოთ შესაფერის ლანგარზე ან გაშლილ თეფშზე ისე, რომ ბრინჯი კვლავ ძირში მოექცეს.
მასალა:
ქათამი
არაჟანი - 500 გრამი
ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
მარილი, პილპილი, ნიორი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
მთელი სუკი გავრეცხოთ, მოვაშოროთ ძარ...
კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...
ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...
გადარჩეული, გარეცხილი ლეღვი მოვათავ...
ახალგაზრდა მსუქანი საქონლის ხორცი დ...
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...