კატალოგი
ქათამი არაჟნითა და ბრინჯით
ბეჭდვა |
დაჭრილ ქათამს მოვაყაროთ მარილი, შავი პილპილი, წავუსვათ დანაყილი ან გატარებული ნიორი, დავალაგოთ ტაფაზე, მოვასხათ 500 გრამი არაჟანი და დავდგათ გრილ ადგილზე. 1 საათის შემდეგ შევდგათ გაზქურაში, როცა ქათამი შეიბრაწება გამოვიღოთ, ფრთხილად გადმოვალაგოთ თეფშზე. ტაფის ძირზე მოვფინოთ წინასწარ მოხარშული და გაწურული ბრინჯი, ზემოდან დავალაგოთ ქათმის ნაჭრები და ისევ შევდგათ გაზქურაში 10-15 წუთით. შემდეგ ფრთხილად გადმოვიტანოთ შესაფერის ლანგარზე ან გაშლილ თეფშზე ისე, რომ ბრინჯი კვლავ ძირში მოექცეს.
მასალა:
ქათამი
არაჟანი - 500 გრამი
ბრინჯი - 1 ჩაის ჭიქა
მარილი, პილპილი, ნიორი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
1 ½ ლიტრ წყალში ჩავყაროთ მარილი და ...
სიმწიფეში შესული, საღი მწვანე პამიდ...
კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ გახე...
კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველ...
მინდვრის ლობიო ჩვეულებრივი წესით მო...
ყავა მოვხარშოთ ჩვეულებრივად, ჩავასხ...