კატალოგი
ღვეზელი არაჟნის
ბეჭდვა |
კვერცხი შაქრის ფხვნილთან ერთად კარგად ავთქვიფოთ, დავუმატოთ არაჯანი, ფქვილი, სოდა - გახსნილი ძმარში და მოვზილოთ ცომი. ღრმა ტაფას წავუსვათ ზეთი, ჩავდოთ შიგ ცომი და გამოვაცხოთ.
მასალა:
კვერცხი - 3 ცალი
შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა
არაჟანი - 250 გრამი
ფქვილი - 1,5 ჩაის ჭიქა
პოპულარული რეცეპტი
სამ ჩაის ჭიქა პურის ფქვილს თანდათან...
მომზადებული ბატი მოვხარშოთ მსუბუქად...
ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...
ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...
ერთი ცალი ლიმონის ცედრა გავხეხოთ წმ...
მწვანე ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხ...