კატალოგი
პირშუშხასაგან მომზადებული საწებელი
პირშუშხა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ და გავხეხოთ. მოვასხათ ძმარი. კარაქი გავაცხელოთ, შევურიოთ ფქვილს, დავასხათ ხორცის ბულიონი და ერთხელ წამოვადუღოთ. დავუმატოთ მომზადებული პირშუშხა და არაჟანი, შაქარი, ძმარი და მარილი. შემდეგ დავამატოთ კვერცხის გულები და კარგად ავურიოთ. არ უნდა ადუღდეს! ეს საწებელი ძალიან უხდება მოხარშულ ხორცს ან თევზს. მასალა: 100 გრამი პირშუშხა 50 გრამი კარაქი 40 გრამი ფქვილი ¼ ლიტრი ხორცის ბულიონი 200 გრამი არაჟანი 2 ცალი კვერცხის გული მარილი, შაქარი, ძმარი