კატალოგი
ომლეტი ”ო ფინ ერბ” - ომლეტი მწვანილით
ბეჭდვა |
ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვერცხი კარგად ავთქვიფოთ ჩანგლით ისე, რომ ზედაპირზე ქაფი ამოვიდეს. გაცხელებულ ტაფას მოვუსვათ სალას ნაჭერი ან გავადნოთ მასზე კარაქის ნაჭერი და მაშინვე დავასხათ ათქვეფილი კვერცხი. ომლეტი თითქმის მაშინვე მზად იქნება. ომლეტს მოვაყაროთ დაჭრილი მწვანილი, შეიძლება გახეხილი ყველიც.
მასალა:
2 პორციაზე
4-6 ცალი კვერცხი
კაკლის ზომის 2 ნაჭერი კარაქი ან მარგარინი
2-3 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი მწვანილი (ოხრახუში, კამა, მწვანე ხახვი, ტარხუნა)
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ტაფა კარგად გავაცხელოთ ცეცხლზე, კვე...
ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...
გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...
იქ, სადაც კერძებს ნაკვერჩხალზე ამზა...