კატალოგი
კურდღელი ქოთანში
ბეჭდვა |
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დავამატოთ პილპილი და მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და მოვათავსოთ ქოთანში თანმიმდევრობით ხორცი, ღორის ქონი, დაჭრილი ხახვი, და პატარა პურის ნაჭრები. დავასხათ წითელი ღვინო, რომ ყველაფერი დაახლოებით ¾ -ით დაფარული იყოს სითხით. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 1-1 ½ საათი.
მასალა:
750 გრამი კურდღლის ხორცი
250 გრამი ღორის ქონი
3 თავი ხახვი
1-2 ნაჭერი შავი პური
ფქვილი
მარილი
პილპილი
წითელი ღვინო
პოპულარული რეცეპტი
გარეცხილი, გასუფთავებული ბრიუსელის ...
2 კვერცხი და ერთი ცაის ჭიქა შაქრის ...
ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მა...
ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და...
ფქვილის, კვერცხისა და რძისაგან მოვა...
ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...