კატალოგი
კურდღელი ქოთანში

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კურდღლის ხორცი დავჭრათ პორციებად, დავამატოთ პილპილი და მარილი, ამოვავლოთ ფქვილში და მოვათავსოთ ქოთანში თანმიმდევრობით ხორცი, ღორის ქონი, დაჭრილი ხახვი, და პატარა პურის ნაჭრები. დავასხათ წითელი ღვინო, რომ ყველაფერი დაახლოებით ¾ -ით დაფარული იყოს სითხით. ვშუშოთ დაბალ ცეცხლზე 1-1 ½ საათი.
მასალა:
750 გრამი კურდღლის ხორცი
250 გრამი ღორის ქონი
3 თავი ხახვი
1-2 ნაჭერი შავი პური
ფქვილი
მარილი
პილპილი
წითელი ღვინო
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი ავთქვიფოთ შაქართან ერთად, დ...

თეთრი პურის ნაჭრებს ორივე მხრიდან წ...

პური დავჭრათ კუბიკებად. ღვიძლი, სალ...

მოვადუღოთ სამი სუფრის კოვზი შაქრის ...

ლობიოს ღერები დავტეხოთ 2-3 ნაწილად,...

ქაშაყი წყალში დავალბოთ 1-2 დღით, შე...