კატალოგი
ჩემქვა
ბეჭდვა |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მე...
სქელქერქიან საზამთროს მოვაცალოთ გულ...
მოვხარშოთ ლობიო ჩვეულებრივი წესით, ...
სამი კვერცხი მთლიანად გავთქვიფოთ ჭი...
ხახვი დავჭრათ წვრლად და კარგად მოვშ...
გასუფთავებული, გარეცხილი და მარილმო...