კატალოგი
ჩემქვა
ბეჭდვა |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი
ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...
სუკი ან ძროხის ხორცის რბილი ნაწილი ...
სწრაფად მოვზილოთ ცომი და 30 წუთით მ...
ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...
მუხუდო გავარჩიოთ, გავავლოთ ცივ წყალ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი დავჭრათ, გავრე...