კატალოგი
ჩემქვა

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ქვაბში ჩავასხათ რძე და ავადუღოთ. მერე ჩავყაროთ შიგ თხელ ნაჭრებად დაჭრილი ჭყინტი ყველი და სწრაფად დავიწყოთ სუთით ზელვა, სანამ ყველი კარგად არ ჩაიქნება. ამის შემდეგ ჩავყაროთ შიგ წმინდად გაცრილი სიმინდის ფქვილი და თან ვურიოთ, კარგად დავზილოთ და ნელ ცეცხლზე გავაჩეროთ რამოდენიმე წუთი, რომ კარგად მოიშუშოს. ჩემქვა ღომის სისქისა უნდა იყოს.
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილის, კარაქის, კვერცხისა და მარი...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ისევე, რ...

მცენარეული ზეთი გავაცხელოთ, დავამატ...

ოხრახუში და ხახვი წვრილად დავჭრათ დ...

მოვხარშოთ კვერცხები, გადავავლოთ ცივ...