კატალოგი
ფხალიანი ხაჭაპური
ბეჭდვა |
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში რამდენიმე ხნით. ამის შემდეგ კარგად გავწუროთ, ავურიოთ შიგ დაფხვნილი იმერული ყველი. ასეთი წესით მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ ზემოაღნიშნული წესით მოზელილ და გაბრტყელებულ ცომზე. მოვუკეცოთ ნაპირი, წავუსვათ ზედ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში. გამომცხვარ ხაჭაპურს წავუსვათ ზედ კარაქი ან ერბო.
პოპულარული რეცეპტი
რვა კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრ...
ვაშლი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრებად, დ...
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...
ძვლებსა და შებოლილ ხორცს დავასხათ 1...
ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...
კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...