კატალოგი
ფხალიანი ხაჭაპური

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
უმი ჭარხლის ფოთოლი წვრილად დავჭრათ, დავაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ ასეთ მდგომარეობაში რამდენიმე ხნით. ამის შემდეგ კარგად გავწუროთ, ავურიოთ შიგ დაფხვნილი იმერული ყველი. ასეთი წესით მომზადებული ფხალი მოვათავსოთ ზემოაღნიშნული წესით მოზელილ და გაბრტყელებულ ცომზე. მოვუკეცოთ ნაპირი, წავუსვათ ზედ გათქვეფილი კვერცხის გული და გამოვაცხოთ კეცში ან ღუმელში. გამომცხვარ ხაჭაპურს წავუსვათ ზედ კარაქი ან ერბო.
პოპულარული რეცეპტი

ავიღოთ ნახევარი ჭიქა ჟოლოს წვენი, დ...

ნუშს გადავასხათ მდუღარე წყალი, გავა...

ბალი გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ და ფრთხ...

ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...

თევზი, მაგრამ არა სპარტანულად...

კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ნახევარი ჩ...