კატალოგი
ნამცხვარი ”ტრიუფელი”
ნახევარი ჩაის ჭიქა ადუღებულ წყალში ჩავყაროთ 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფხვნილი, დავამატოთ 100 გრამი კარაქი, 3 სუფრის კოვზი კაკაოს ფხვნილი და წამოვადუღოთ. გადმოვდგათ ცეცხლიდან, დავამატოთ 0,5 ჩაის ჭიქა წვრილად დაჭრილი ნიგოზი, ვანილი, ერთი კოლოფი ბავშვის საჭმელი "მალიუტკა", კარგად ავურიოთ. უნდა მივიღოთ სქელი მასა. ავიღოთ პატარ-პატარა გუნდები, მივცეთ "ტრიუფელის" ფორმა, ამოვავლოთ კაკაოს ფხვნილში და შევდგათ მაცივარში 2-3 საათით. მასალა: "მალიუტკა" - 1 კოლოფი შაქრის ფხვნილი - 1 ჩაის ჭიქა კარაქი - 100 გრამი ნიგოზი - 0,5 ჩაის ჭიქა კაკაოს ფხვნილი - 0,5 კოლოფი (50 გრამი) ვანილი - გემოვნებით