კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ წყალი ან ბულიონი, ძმარი. ჩავალაგოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე.
ჩახოხბილი შეიძლება მომზადდეს სითხის გარეშე. შემწვარი მწვადი მოვათავსოთ ქვაბში, დავუმატოთ დაკეპილი ხახვი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი - ¼ ჩაის ჭიქა
ბულიონი ან წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
რძის ნაწარმი...
იოგურტის, კოჭასა და მარილისაგან მოვ...
ნელთბილ წყალში მოვზილოთ ერთი კილოგრ...
ცხვრის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...
ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...
ქერის ბურღული მოვხარშოთ წყალში, შემ...