კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი (მეორენაირად)
ბეჭდვა |
ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ წყალი ან ბულიონი, ძმარი. ჩავალაგოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე.
ჩახოხბილი შეიძლება მომზადდეს სითხის გარეშე. შემწვარი მწვადი მოვათავსოთ ქვაბში, დავუმატოთ დაკეპილი ხახვი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი - ¼ ჩაის ჭიქა
ბულიონი ან წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ თანაბარ ნა...
ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ შ...
კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...
200 გრამ ხაჭოს დავამატოთ 100 გრამი ...
2 კვერცხის გული და ნახევარი ჩაის ჭი...
ცხვრის კისერი დავჭრათ მრგვალ ნაჭრებ...