კატალოგი
მწვადის ჩახოხბილი (მეორენაირად)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ერბოში მოვხრაკოთ ალყა-ალყა დაჭრილი ხახვი, დავამატოთ წყალი ან ბულიონი, ძმარი. ჩავალაგოთ შემწვარი მწვადი, დავახუროთ სახურავი და მოვშუშოთ ნელ ცეცხლზე.
ჩახოხბილი შეიძლება მომზადდეს სითხის გარეშე. შემწვარი მწვადი მოვათავსოთ ქვაბში, დავუმატოთ დაკეპილი ხახვი, დავახუროთ სახურავი და გავაჩეროთ ნელ ცეცხლზე.
მასალა:
ხორცი - 1 კილოგრამი
ერბო - 2 სუფრის კოვზი
ხახვი - 4-5 თავი
ძმარი - ¼ ჩაის ჭიქა
ბულიონი ან წყალი - 0,5 ჩაის ჭიქა
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

დაჭრილი ხახვი მოვხრაკოთ ერბოში. დავ...

ჟოლო გადავარჩიოთ, ფენა-ფენა დავაყარ...

კარგად გარეცხილი მსუქანი ცხვრის ხორ...

ყველა სახის მწვანილი წვრილად დავჭრა...

ფქვილის, რძის, დროჟის, კვერცხის, მა...

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...