კატალოგი
როსტბიფი
ხორცის მთლიანი ნაჭერი დავბეგვოთ, მარილი არ უნდა მოვაყაროთ. ტაფა კარგად გავაცხელოთ, დავადოთ ცხიმი და ხორცი და შევდგათ კარგად გაცხელებულ ღუმელში. როსტბიფის მომზადების მთელი სირთულე იმაში მდგომარეობს, რომ ის თავიდანვე ყველა მხრიდან უნდა შეიწვას და გაუჩნდეს ხრაშუნა, მოწითალო ფერის კანი. ხორცი 10 წუთის განმავლობაში უნდა ვწვათ, შემდეგ მოვაყაროთ მარილი, თან ხშირად ვასხათ წვისას გამოყოფილი წვენი და კიდევ 15 წუთით შევდგათ შესაწვავად უკვე დაბალ ცეცხლზე. ხორცი შიგნიდან წვნიანი და ვარდისფერი უნდა დარჩეს. როსტბიფი სუფრაზე მთლიანი უნდა მივიტანოთ. გარნირად როსტბიფს ყველაზე მეტად იორკშირული პუდინგი უხდება. მასალა: 1 კილოგრამი გულ-მკერდი მარილი შესაწვავად საჭირო ცხიმი