კატალოგი
ამოლესილი წითელი ლობიო იმერულად
![](/uploads_script/products/zzuegiijqg729dz.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
წითელი ლობიო გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქოთანში ან ქვაბში, დავასხათ ბლომად წყალი და ვხარშოთ; თუ წყალი დაიშრო, დავამატოთ ადუღებული წყალი. როცა ლობიო მოიხარშება, ჩავყაროთ შიგ დაჭრილი ხახვი, ქინძი, ოხრახუში, ქონდარი, დანაყილი ნიორი, წიწაკა, მარილი, დავუმატოთ ტყლაპი ან კვაწარახი, წამოვადუღოთ და კარგად ამოვლესოთ.
მასალა:
წითელი ლობიო - 1 კილოგრამი
ხახვი - 2 თავი
ქინძი - 6 ძირი
ტყლაპი (კვაწარახი) - 50 გრამი (1 სუფრის კოვზი)
ქონდარი, ოხრახუში - 4-4 ძირი
მარილი, ნიორი, წიწაკა - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/t8zhfkz44edmn7m.jpg)
ხბოს ხორცის კუპატი მზადდება ისევე, ...
![](uploads_script/products/vwnj0ren7ok0ts0.jpeg)
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნ...
![](uploads_script/products/jklgeiihw7i64u2.jpg)
ქათამი ან იხვი კარგად გავასუფთავოთ,...
![](uploads_script/products/egj29a6rnf8cpod.jpeg)
კვერცხები მაგრად მოვხარშოთ, გადავავ...
![](uploads_script/products/enzgiint4yl9q7u.jpeg)
წიწაკა გავრეცხოთ და გავასუფთავოთ თე...
![](uploads_script/products/k8jj7fv8xz9h4l2.jpg)
ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გ...