კატალოგი
მწვანე ხავხის რაგუ
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მოვხარშოთ მარილიან წყალში, დავამატოთ ცოტა ძმარი. შემდეგ ვაცალოთ წყალს დაწურვა. კარაქისა და ფქვილისაგან მოვამზადოთ საწებელი, დავუმატოთ ტომატ-პიურე და მცირე რაოდენობის წყალი, რომელშიც ხახვი იხარშებოდა, იმისათვის რომ სოუსი ზედმეტად მკვრივი არ გამოვიდეს. დავამატოთ გახეხილი ნიორი, მარილი და მწვანილი და მომზადბეული სოუსი დავასხათ მოხარშულ მწვანე ხახვს. მასალა: 2 პორციაზე 500 გრამი მწვანე ხახვი თითო-თითო სუფრის კოვზი კარაქი, ფქვილი და ტომატ-პიურე 1 ჩაის კოვზი ძმარი მარილი ½ კბილი ნიორი 2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში