კატალოგი
მწვანე ხავხის რაგუ
![](/uploads_script/products/vwnj0ren7ok0ts0.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მწვანე ხახვი დავჭრათ 3 სმ სიგრძის ნაჭრებად და მოვხარშოთ მარილიან წყალში, დავამატოთ ცოტა ძმარი. შემდეგ ვაცალოთ წყალს დაწურვა. კარაქისა და ფქვილისაგან მოვამზადოთ საწებელი, დავუმატოთ ტომატ-პიურე და მცირე რაოდენობის წყალი, რომელშიც ხახვი იხარშებოდა, იმისათვის რომ სოუსი ზედმეტად მკვრივი არ გამოვიდეს. დავამატოთ გახეხილი ნიორი, მარილი და მწვანილი და მომზადბეული სოუსი დავასხათ მოხარშულ მწვანე ხახვს.
მასალა:
2 პორციაზე
500 გრამი მწვანე ხახვი
თითო-თითო სუფრის კოვზი კარაქი, ფქვილი და ტომატ-პიურე
1 ჩაის კოვზი ძმარი
მარილი
½ კბილი ნიორი
2 სუფრის კოვზი წვრილად დაჭრილი ოხრახუში
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/z0u6ljkdo3f4nqq.jpeg)
კარტოფილი გავხეხოთ წვრილ სახეხზე ან...
![](uploads_script/products/cqy44d3botb3gds.jpg)
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...
![](uploads_script/products/o03pdyfpevievm7.jpeg)
3 კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ 3...
![](uploads_script/products/efh080cdwbk6gii.jpeg)
საზამთროს კანი მოვამზადოთ ჩვეულებრი...
![](uploads_script/products/1o3k13s5gdsq2g3.jpeg)
კიტრი გავთალოთ, მოვაშოროთ თესლი, და...
![](uploads_script/products/aj1utbjtqrvkldh.jpeg)
ერთმანეთში გადავურიოთ ფქვილი, კვერც...