კატალოგი
ღორის ფეხების მუჟუჟი
![](/uploads_script/products/k8jj7fv8xz9h4l2.jpg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ. ძმარში ჩავყაროთ დაფნის ფოთოლი და შავი პილპილის მარცვლები, დავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა ღორის ფეხების ნახარში, დავდგათ ცეცხლზე და რამოდენიმეჯერ წამოვადუღოთ. მოხარშული ფეხები შუა-შუა ჩავჭრათ, ჩავალაგოთ ქილაში, დავასხათ ცხელ-ცხელი შეზავებული ძმარი, დავახურო თავი და შევინახოთ ცივ ადგილას. ასე მომზადებული ღორის ფეხები საჭმელად ვარგისია მეორე დღიდან და ინახება ორი კვირის განმავლობაში ცივად.
მასალა:
ღორის ფეხები - 10 ცალი
ძმარი - 3 ჩაის ჭიქა
პილპილი - 10-15 მარცვალი
დაფნის ფოთოლი - 10 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/7b69bl86dz5kdei.jpeg)
ბრინჯი ვხარშოთ წყალში 10 წუთის განმ...
![](uploads_script/products/6e3nyhfcpj5f2xz.jpeg)
ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...
![](uploads_script/products/67n5ai1piv5fwj8.jpeg)
ათი კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...
![](uploads_script/products/1nuyowx3qdxlnv8.jpeg)
ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...
![](uploads_script/products/9mtbid7sqac4wwa.jpeg)
ბრინჯი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყარ...
![](uploads_script/products/lji0081awym8on6.jpeg)
ხორცი დავჭრათ მცირე ზომის კუბიკებად...