კატალოგი
ღორის ფეხების მუჟუჟი
| ბეჭდვა |
ღორის ფეხები კარგად გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ წყალი და ვხარშოთ. ძმარში ჩავყაროთ დაფნის ფოთოლი და შავი პილპილის მარცვლები, დავასხათ 3-4 ჩაის ჭიქა ღორის ფეხების ნახარში, დავდგათ ცეცხლზე და რამოდენიმეჯერ წამოვადუღოთ. მოხარშული ფეხები შუა-შუა ჩავჭრათ, ჩავალაგოთ ქილაში, დავასხათ ცხელ-ცხელი შეზავებული ძმარი, დავახურო თავი და შევინახოთ ცივ ადგილას. ასე მომზადებული ღორის ფეხები საჭმელად ვარგისია მეორე დღიდან და ინახება ორი კვირის განმავლობაში ცივად.
მასალა:
ღორის ფეხები - 10 ცალი
ძმარი - 3 ჩაის ჭიქა
პილპილი - 10-15 მარცვალი
დაფნის ფოთოლი - 10 ცალი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

გასუფთავებული, წვრილად დაჭრილი ბოსტ...

ხორცის რბილი ნაჭერი ხახვთან ერთად ო...

ხორცი ორჯერ გავატაროთ ხორცსაკეპ მან...

ხახვი წვრილად დავჭრათ, ჩავყაროთ ქვა...

კომბოსტო წვრილად დავჭრათ და ხახვთან...

ხორცი დავჭრათ 2X2 სმ ზომის კუბიკება...


