კატალოგი
ღვიძლი ბროწეულის წვენით
ბეჭდვა |
გასუფთავებული, გარეცხილი ღვიძლი ერთი სანტიმეტრი სისქის ნაჭრებად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ცხიმიან, ცხელ ტაფაზე.
ბროწეულის წვენში ავურიოთ მარილი, დანაყილი წიწაკა და ძალიან წვრილად დაჭრილი ქინძი.
შემწვარი ქინძი ლანგარზე დავაწყოთ, დავასხათ შეწვის დროს გამოყოფილი სიმსუქნე და შეზავებული წვენი.
მასალა:
ღვიძლი - 1 კილოგრამი
ცხიმი - 3-4 სუფრის კოვზი
ბროწეულის წვენი - ჩაის ჭიქა
ქინძი - 4-5 ძირი
წიწაკა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...
დაჭრილი ხახვი და ნიორი მოვხრაკოთ ზე...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწო...
წვრილად დაჭრილი ხახვი შევბრაწოთ დაჭ...
შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული საღი მწვ...
გავთალოთ კარტოფილი და ხახვი და მოვხ...