კატალოგი
ბელორუსია

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ბელორუსიული სამზარეულოს თავისებურებას ქვეყნის გეოგრაფიული მდებარეობა განსაზღვრავს, ის მძლავრ და მსხვილ გეოპოლიტიკურ რეგიონებს შორისაა მოქცეული, რომელთა გავლენასაც ყოველთვის განიცდიდა.
ბელორუსიული კერძების შემადგენელი ძირითადი კომპონენტი კარტოფილია, მას ძირითადად გახეხილი ფორმით იყენებენ ისეთი კერძების მოსამზადებლად, როგორებიცაა - დრანიკი, ჯადოქრები, კარტოფილის ბაბკა და სხვა. ასევე პოპულარულია სოკო, სხვადასხვა სახის ბურღულეული, ღორის ხორცი, თევზი და ბოსტნეული.
პოპულარული რეცეპტი

მსუქანი ღორის ხორცი (უმჯობესია ზურგ...

წიწილების ფილე და ფეხები მოვათავსოთ...

ბიფშტექსებს წავუსვათ ნიორი, მოვაყარ...

საქონლის ან ღორის შიგნეულობა და ნაწ...

მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...

ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ მ...