კატალოგი
კიმზი
ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი
მსუქანი ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი ...
ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით. შემდეგ ...
ნუში გავასუფთავოთ, გავხეხოთ შოკოლად...
ხახვი წვრილად დავჭრათ, მოვხრაკოთ ცხ...
კარტოფილი გავხეხოთ წვრილ სახეხზე ან...
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრე...