კატალოგი
კიმზი
ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუს...
ძროხის ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, გავ...
ყვავილები და ”კლიოცკი”...
გასუფთავებული, გარეცხილი ქათამი ქვა...
ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...
კარაქი გავთქვიფოთ გათეთრებამდე; თან...