კატალოგი
კიმზი
ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი
ფქვილი გავცრათ ჯამში, გავუკეთოთ ჩაღ...
მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...
ქოქოსის კაკალს დავასხათ ნახევრად წყ...
ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...
სუკი თანაბარი ოდენობის ნაჭრებად დავ...
ლოქო მოვხარშოთ ჩვეულებრივი წესით და...