კატალოგი
კიმზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

მოვამზადოთ პიურე მშრალი ყვითელი მუხ...

თევზის ფილეს მოვაშოროთ ფხები, ხორცი...

მომზადებულ ინდაურს გარედან შევაზილო...

კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ და მო...

კომბოსტოს ფოთლები კარგად გავრეცხოთ,...

ღორის ნაწლავები ჩამდინარე წყალზე გა...