კატალოგი
კიმზი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ რამდენიმე საათი. ხახვი და ნიორი წვრილად დავჭრათ და შევურიოთ წითელი პილპილი. შემდეგ ყველაფერი შევურიოთ დამარილებულ კომბოსტოს, გადავიტანოთ ქოთანში, ზემოდან დავადოთ სიმძიმე და დავტოვოთ 2-3 დღით. თუ კერძი სუფრაზე მომზადების დღეს მიგვაქვს დავამატოთ ძმარი.
მასალა:
1 კილოგრამი კომბოსტო
3 სუფრის კოვზი მარილი
1 თავი საშუალო ზომის ხახვი
1-2 კბილი ნიორი
წითელი დანაყილი პილპილი
ძმარი
პოპულარული რეცეპტი

შმიორებროდი, ეს არის ბუტერბროდის ნა...

ხურტკმელი ვხარშოთ დარბილებამდე, დავ...

ცხვრის ან ბატკნის ხორცი დავჭრათ ნაჭ...

გაცრილი ფქვილისაგან მოვზილოთ ცომი, ...

ოხრახუში და ხახვი წვრილად დავჭრათ დ...

მოხარშულ ვირთევზას მოვაშოროთ კანი, ...