კატალოგი
კომბოსტო ჩერვონა - სალათა წითელძარღვიანი კომბოსტოსაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყაროთ მდუღარე წყალში რამოდენიმე წამით, დავდგათ დასაწურად და გადავასხათ ცივი წყალი. დანარჩენი ბროდუქტები ცალკე ავურიოთ და შემდეგ შევურიოთ მომზადებულ კომბოსტოს, ცოტა ხანი გავაჩეროთ, შემდეგ გავაციოთ მაცივარში და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
250 გრამი წითელძარღვიანი კომბოსტო
არაჟანი
პირშუშხა
მცენარეული ზეთი
ლიმონი
შაქარი
მარილი
პილპილი
პოპულარული რეცეპტი

წვერა გავწმინდოთ, გავრეცხოთ, წავუსვ...

ქვეყანას სჭირდება ბრინჯი, ბევრი ბრი...

ყველი და გათლილი ვაშლი დავჭრათ წვრი...

კვერცხი ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობა...

საქონლის ტვინს გადავავლოთ მდუღარე წ...

მომზადებულ ხორცს დავასხათ მცირე რაო...