კატალოგი
კომბოსტო ჩერვონა - სალათა წითელძარღვიანი კომბოსტოსაგან
ბეჭდვა |
კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყაროთ მდუღარე წყალში რამოდენიმე წამით, დავდგათ დასაწურად და გადავასხათ ცივი წყალი. დანარჩენი ბროდუქტები ცალკე ავურიოთ და შემდეგ შევურიოთ მომზადებულ კომბოსტოს, ცოტა ხანი გავაჩეროთ, შემდეგ გავაციოთ მაცივარში და მივიტანოთ სუფრაზე.
მასალა:
250 გრამი წითელძარღვიანი კომბოსტო
არაჟანი
პირშუშხა
მცენარეული ზეთი
ლიმონი
შაქარი
მარილი
პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
თევზი გავასუფთავოთ, გამოვაცალოთ შიგ...
სტაფილო, ხახვი, ოხრახუშის ძირი გავა...
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მ...
ნახევარი პორცია კარტოფილი გავასუფთა...
მოვამზადოთ ზემოაღწერილი წესით ლიმონ...
სტუმართმოყვარე ყაზახები...