კატალოგი
ზეთში მოხრაკული ბადრიჯანი ხახვით
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზე წვრილ ნაჭრებად, დავაყაროთ მარილი, დავაფაროთ ტილო და გავაჩეროთ 1 საათამდე. გავწუროთ ხელით, რომ სიმწარე გაუვიდეს.
ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვხრაკოთ. დავუმატოთ გაწურული ბადრიჯანი და ერთად მოვშუშოთ. როცა თითქმის მზად იქნება, დავასხათ ძმარი და გავაგრძელოთ მოშუშვა. ზეთი თუ დააკლდება დავამატოთ.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 თავი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გამზადებული, ჩვეულებრივ მოხარშული ყ...
გადარჩეული, გარეცხილი ბოლოკის ფოთოლ...
არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...
მსუქანი ცხვრის ხორცი ხახვთან და ცხვ...
ნედლ თევზს მოვაცილოთ ქერცლი, გამოვშ...
თევზის ფილე დავჭრათ თითის სისქის ზო...