კატალოგი
ზეთში მოხრაკული ბადრიჯანი ხახვით
ბეჭდვა |
ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავთალოთ, დავჭრათ სიგრძეზე წვრილ ნაჭრებად, დავაყაროთ მარილი, დავაფაროთ ტილო და გავაჩეროთ 1 საათამდე. გავწუროთ ხელით, რომ სიმწარე გაუვიდეს.
ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვხრაკოთ. დავუმატოთ გაწურული ბადრიჯანი და ერთად მოვშუშოთ. როცა თითქმის მზად იქნება, დავასხათ ძმარი და გავაგრძელოთ მოშუშვა. ზეთი თუ დააკლდება დავამატოთ.
მასალა:
ბადრიჯანი - 1 კილოგრამი
ხახვი - 4-5 თავი
ზეთი - 0,5 ჩაის ჭიქა
ძმარი - 1 სუფრის კოვზი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ხორცის კუბიკები, ბოლოკი, ნიახური და...
ორ ჩაის ჭიქა ადუღებულ მარილწყალში ჩ...
ახალი მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავამ...
ბრინჯი მოვხარშოთ, მუხუდო მოვშუშოთ დ...
ჭერამი გავრეცხოთ, დავჩხვლიტოთ წვრილ...
3-4 ცალი მოზრდილი კარტოფილი გავფცქვ...