კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვა...

ქვაბში ჩავყაროთ ლობიო და მოვხარშოთ ...

ფქვილი გავხსნათ და ავურიოთ რძეში, ჩ...

ტაფაზე ერბო გავაცხელოთ, სათითაოდ გა...

ფილე დავჭრათ სიგრძეზე, დავბეგვოთ, ზ...

თევზი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, ჩავჭ...