კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით
ბეჭდვა |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გავთქვიფოთ 1 ცალი კვერცხი, დავასხათ...
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და მოვხრაკო...
საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...
ხორცი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...
600 გრამ შაქარს დავუმატოთ 5 ცალი ლი...
კობრი გავასუფთავოოთ, გავრეცხოთ, გავ...