კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ბადრიჯანი გავრეცხოთ, დავჭრათ მრგვალ...

ხორცი დავჭრათ კუბიკებად დაშევწვათ ზ...

კიტრი გავთალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომ...

წვრილად დაჭრილ დუმას და დარჩეულ ნიო...

კარგად გარეცხილ ალუბალს გამოვაცალოთ...

სოუსის პროდუქტები შევურიოთ ერთმანეთ...