კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით
ბეჭდვა |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
ნიგოზი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაშ...
ხორცი გულდასმით გავასუფთავოთ დანით,...
მამალი დავყოთ ოთხ ნაწილად, წავუსვათ...
მითითებული კომპონენტებისაგან გავაკე...
რვა კვერცხის გული კარგად გავთქვიფოთ...
კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...