კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით
![](/uploads_script/products/a2cao8rjglnvs7p.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/xq4hi33d2mluz20.jpeg)
სტაფილო დავჭრათ სიგრძეზე, მწვანე ხა...
![](uploads_script/products/8aplrrqpqxcli7b.jpeg)
2 კვერცხი და 3-4 სუფრის კოვზი შაქრი...
![](uploads_script/products/jbk5mofuf4a1ij0.jpeg)
ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავამატოთ ბ...
![](uploads_script/products/y57kg1cr9n8fc2m.jpeg)
გადარჩეული მარწყვი გავრეცხოთ, მოვათ...
![](uploads_script/products/7it27j1grinubxs.png)
სტუმართმოყვარე ყაზახები...
![](uploads_script/products/dbxb5i1ladt3gaq.jpeg)
გავადნოთ კარაქი ტაფაზე და შევწვათ მ...