კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კომბოსტო დავჭრათ თხელ ზოლებად, ჩავყ...

მუხუდო ვხარშოთ ქათმის ბულიონში დარბ...

ცხიმი გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში...

ფქვილს შევურიოთ მარილი, გავცრათ, და...

ქათამი გამოვშიგნოთ, გავრეცხოთ და და...

გავაცხელოთ 2 სუფრის კოვზი კარაქი ან...