კატალოგი
ერბო-კვერცხი სულგუნით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
სულგუნი დავჭრათ გრძელ და თხელ ნაჭრებად და დავდოთ ერბოდასხმულ გაცხელებულ ტაფაზე, შევწვათ ორივე მხარეს შეწითლებამდე და შემდეგ ზემოდან დავასხათ ათქვეფილი კვერცხები.
მასალა:
კვერცხი - 6-7 ცალი
სულგუნი - 200 გრამი
ერბო - 50 გრამი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

ქათმის ხორცი და ვიჩინა გავატაროთ ხო...

ხორცი, ქაშაყი და მოხარშული კარტოფილ...

სიმწიფეში შესული საღი, მწვანე პამიდ...

მითითებული პროდუქტებისაგან მოვზილოთ...

წიწილის კუჭმაჭი მოვხარშოთ, წვრილად ...

ფქვილი გავცრათ ხის დაფაზე, ჩავახალო...