კატალოგი
მოხარშული ცოცხალი (თევზი)

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ სამ-ოთხ ნაწილად; მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ-მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში და მოვხარშოთ. შემდეგ ამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
მასალა:
ცოცხალი - 1 კილოგრამი
შაბი - 4-5 გრამი
ოხრახუში - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

კვერცხი კარგად გავთქვიფოთ, ავურიოთ ...

კვების კულტურა...

200 გრამი კარაქი კარგად გავთქვიფოთ ...

ოთხი კვერცხის გულს თანდათან მოვასხა...

პამიდორი მოვათავსოთ ცხელ ღუმელში, რ...

ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავ...