კატალოგი
მოხარშული ცოცხალი (თევზი)
ბეჭდვა |
ცოცხალი თევზი გამოვშიგნოთ, მოვაშოროთ ლაყუჩები და გავრეცხოთ ცივ წყალში. შემდეგ დავჭრათ სამ-ოთხ ნაწილად; მომცრო თევზები დავტოვოთ მთელ-მთელი, მოვათავსოთ მარილითა და შაბით შეზავებულ მდუღარე წყალში და მოვხარშოთ. შემდეგ ამოვიღოთ წყლიდან, გავშალოთ, მოვასხუროთ ცივი წყალი. შეგრილებისას მოვათავსოთ ლანგარზე და მოვუწყოთ ოხრახუშის ფოთლები.
მასალა:
ცოცხალი - 1 კილოგრამი
შაბი - 4-5 გრამი
ოხრახუში - 4-5 ძირი
მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი
გასუფთავებული, გარეცხილი ფრინველი ქ...
ლობიო გავასუფთავოთ და ღერები დავტეხ...
ბრინჯი მოვხარშოთ რძეში, დავამატოთ შ...
5 მთლიანი კვერცხისა და ორი ჩაის ჭიქ...
წამოვადუღოთ რძე და მასში მოვათავსოთ...
ჩავასხათ ქვაბში წყალი, ჯერ კიდევ ად...