კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან
ბეჭდვა |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
სტაფილო, ხახვი, ოხრახუშის ძირი გავა...
ღომი გავარჩიოთ, გავრეცხოთ, დავასხათ...
ბოსტნეული გავასუფთავოთ, წვრილად დავ...
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მ...
ღორის ხორცს წავუსვათ მარილი, შევწვა...
იოგურტის, კოჭასა და მარილისაგან მოვ...