კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

ბატკნის ან ცხვრის ღვიძლი დავჭრათ წვ...

გამოვარჩიოთ კატლეტებისათვის საჭირო ...

მთელ-მთელი ლეღვი ალაგ-ალაგ ჩავჩხვლი...

კარაქი ავურიოთ შაქართან ერთად. ნუში...

კვერცხები ავთქვიფოთ, დავამატოთ ყველ...

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...