კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი

მაგარი მსხალი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭ...

ცხვრის ხორცი გავასუფთავოთ, გავრეცხო...

ქათამი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავ...

ერთ ჩაის ჭიქა ვაშლის წვენში ჩავასხა...

გასუფთავებული, გარეცხილი ბრიუსელის ...

კარგად გასუფთავებული კიბორჩხალები მ...