კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან
ბეჭდვა |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
ბრინჯი მოვხარშოთ დიდი რაოდენობით წყ...
ქაშაყი გავასუფთავოთ, გავჭრათ სიგრძე...
შმიორებროდი, ეს არის ბუტერბროდის ნა...
მარილი, შაქარი, ლიმონის ცედრა და ვა...
გადარჩეული, გარეცხილი ხენდრო დავჭყლ...
10 კვერცხის ცილა გავთქვიფოთ გათეთრე...