კატალოგი
დაბეგვილი შნიცელი ღორის ბარკალისაგან
![](/uploads_script/products/hbmnlm8148nmzxu.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
თუ ღორის ბარკალი ძალიან მარილიანია, დავალბოთ იგი რძეში 3-6 საათის განმავლობაში, შემდეგ კარგად დავბეგვოთ პატარა ჩაქუჩით, ამოვავლოთ კვერცხსა და ორცხობილაში და შევწვათ ორივე მხრიდან 3-5 წუთის განმავლობაში. მიღებულ კერძთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ლობიო და ვაშლის მუსი.
მასალა:
4 ნაჭერი ½ - 1 სმ სისქის რძე
1 ცალი კვერცხი
საფანელი
შესაწვავად საჭირო ცხიმი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/0bvtowe9ptkcpc8.jpg)
ყვავილოვანი კომბოსტო დავარჩიოთ, გავ...
![](uploads_script/products/qmo3g7kawjn8dbw.jpeg)
ავიღოთ 4 სუფრის კოვზი ფქვილი, გავხს...
![](uploads_script/products/kxb2nkfzzets3qa.jpeg)
შოკოლადი გავადნოთ. კარაქი კარგად ავ...
![](uploads_script/products/0lcxx4bco5m72gm.jpeg)
კარაქის, ფქვილისა და რძისაგან მოვამ...
![](uploads_script/products/rhuf3xk4k3qfnxh.jpeg)
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად, მოვაყაროთ ...
![](uploads_script/products/rktklafviy4yop8.jpg)
საშუალო ზომის ქათამი გავასუფთავოთ, ...