კატალოგი
ქაშაყის გულიაში შოტლანდიურად
ქაშაყი გამოვშიგნოთ და მოვაშოროთ ფხები, მოვასხუროთ ლიმონის წვენი და დავჭრათ კუბიკებად. ხახვი წვრილად დავჭრათ, ოდნავ შევბრაწოთ ცხიმში, დავამატოთ ფქვილი და შევაწითლოთ; დავამატოთ მცირე რაოდენობის წყალი, რომ გამოვიდეს საკმაოდ სქელი სოუსი, დავამატოთ მარილი და წითელი პილპილი. ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობაში და დავამატოთ ვურტერის სოუსი. ქაშაყის კუბიკები მოვხარშჴთ დაბალ ცეცხლზე. სუფრაზე მიტანის წინ დავაამტოთ იოგურტი და ლიმონის ცედრის პატარა ნაჭერი. მასალა: 6 ცალი საღი ქაშაყი 40 გრამი გადამდნარი ქონი 3 თავი ხახვი 2 არასრული სუფრის კოვზი ფქვილი 2 სუფრის კოვზი ვურსტერის სოუსი ½ ბოთლი იოგურტი წითელი პილპილი ოხრახუში მარილი 1 ცალი ლიმონი