კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი

ლობიო დავალბოთ მთელი ღამით, მეორე დ...

თირკმელი დავალბოთ წყალში ერთი საათი...

გაწმენდილი, გარეცხილი წიწილის კუჭ-ღ...

პამიდორი, სოკო, ქაშაყი და ხახვი დავ...

ფუნთუშებს მოვაჭრათ ზედა ნაწილი, ამო...

გადარჩეული, გარეცხილი, მაგარი, წითე...