კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი
![](/uploads_script/products/vlz3q8oamghvmz3.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/tt6lo8orrzpwkpq.jpeg)
ნიახური და ვაშლი დავჭრათ წვრილ კუბი...
![](uploads_script/products/xxk7vgu7kr3myvf.jpeg)
კვერცხის ცილა სათქვეფელათი კარგად ა...
![](uploads_script/products/mx36t7jbhuep0cu.jpeg)
არც ისე თხელი ძროხის ხორცი დავჭრათ ...
![](uploads_script/products/pj4rulhx9buhish.jpeg)
ხორცს და სოკოს დავასხათ 1 ¼ ლიტრი წ...
![](uploads_script/products/50l22r88t6h2em9.jpeg)
ხორცი დავჭრათ კუბიკებად და შევბრაწო...
![](uploads_script/products/974nztfvzckf75g.jpg)
იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრე...