კატალოგი
ყველით გამოტენილი შემწვარი გოჭი
ბეჭდვა |
გოჭი გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, წავუსვათ მარილი მუცლის ღრუში და გარედან.
კუჭ-ღვიძლი მარილწყალში მოვხარშოთ, დავჭრათ წვრილად, დავამატოთ დაჭრილი, უმარილო ახალი ყველი, პიტნა, ტარხუნა, მარილი და კარგად ავურიოთ ერთმანეთში. ამ გამზადებული მასალით გამოვუტენოთ გოჭს მუცლის ღრუ, ძაფით ამოვკეროთ და შევწვათ ღუმელში ან შამფურზე.
პოპულარული რეცეპტი
ხორცს დავასხათ 2 ½ ლიტრი ცივი მარილ...
საჭმელად ვარგისი სოკო (ან ხმელი სოკ...
წინა დღით მოხარშული კარტოფილი გავხე...
კომში დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავას...
მწვანე ლობიო დავარჩიოთ, დავტეხოთ, გ...
ფქვილი მოვხრაკოთ კარაქში ღია-ყვითელ...