კატალოგი
სუპი რძეში გადაზელილი ყველით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
იმერული ყველი დავჭრათ მოზრდილ ნაჭრებად, ჩავდოთ ქვაბში, დავასხათ ცხელი რძე და მოვხარშოთ. მოხარშული ყველი რძიდან ამოვიღოთ და დავიწყოთ კოვზით დაზელვა. დაზელვის დროს თანდათან დავამატოთ თითო ჩამჩა მდუღარე რძე, წვრილად დაჭრილი პიტნა და გავაგრძელოთ დაზელვა. გადაზელვის შემდეგ რძე უკან ჩავასხათ მდუღარე რძეში. ყველს დავასხათ ისევ რძე და გავაგრძელოთ ზელვა. ასე მოვიქცეთ, სანამ ყველი კარგად არ გადაიზილება და რძე ცოტათი არ შესქელდება. გადაზელილი ყველი დავჭრათ ნაჭრებად და თითოეულ ულუფაზე დავამატოთ რძე. სუფრაზე ცხელ-ცხელი მივიტანოთ ღომთან ერთად.
მასალა:
რძე - 2 ლიტრი
ყველი - 500 გრამი
პიტნა, მარილი - გემოვნებით
პოპულარული რეცეპტი

3 კვერცხისა და 1 ჩაის ჭიქა შაქრის ფ...

შაქარი და კაკაო შევურიოთ ერთმანეთს....

მარილიან წყალში მოვხარშოთ ბრინჯი. მ...

შაქრით, წყლით და ორი ფორთოხლის დაფხ...

ხორცი მოვათავსოთ დიდი ზომის ქვაბში....

ისპანახი დავარჩიოთ, გავრეცხოთ, მოვხ...