კატალოგი
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მასალაში შესული დაჭრილი პროდუქტები, დავაყაროთ მარილი და შევწვათ ცხელ კარაქში...
ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამფურზე ხახვის ნაჭრებთან ერთად, კარგად მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ. ხორცთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ...
მსხვილი, თეთრი ლობიო ჩავდგათ წყალში, რომ დარბილდეს, შემდეგ მოვხარშოთ მზადყოფნამდე. წიწაკის ღერები მსუბუქად შევათბოთ ღუმელში, გავასუფთავოთ კანისა...
თხილი, ნუში, ქიშმიში და ვანილის კრემი ავურიოთ ერთმანეთში და ამოვავსოთ ამ მასით გათლილი და გულგამოცლილი ვაშლები. გამოსაცხობად საჭირო ფორმას წავუსვათ...
ლობიოს ღერები დავყოთ ნაწილებად და მსუბუქად მოვხარშოთ მარილიან წყალში, შემდეგ დავდგათ დასაწურად. წვრილად დაჭრილი სალა შევწვათ მოწითალო კანის...
გარეცხილი, გამშრალებული, გულგამოცლილი წიწაკის ღერები დავჭრათ მაკარონისებურად და შევურიოთ პამიდვრის ნაჭრებს, ხახვს, ოხრახუშს, მცენარეულ ზეთს და ძმარს...
ლობიო მთელი ღამით დავდგათ წყალში, შემდეგ ვშუშოთ დარბილებამდე მცირე რაოდენობის წყალსა და ცხიმში (მარცვლები არ უნდა ჩაიხარშოს). ჯერ კიდევ თბილ ლობიოს...