კატალოგი
ომლეტი ბულგარულად
ბეჭდვა |
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მასალაში შესული დაჭრილი პროდუქტები, დავაყაროთ მარილი და შევწვათ ცხელ კარაქში.
მასალა:
10 ცალი კვერცხი
120 გრამი კარაქი
300 გრამი წიწაკა
250 გრამი "ბრინზა" (ყველი)
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
კვერცხის გულები გავთქვიფოთ შაქრის ფ...
ავთქვიფოთ კვერცხი სახამებელთან, რძე...
კარტოფილი გავფცქვნათ, დავჭრათ მსხვი...
ერთ ჭიქა ანადუღარ ცივ რძეში ჩავსხათ...
2 კვერცხის გული და ერთი კვერცხი მთლ...
წყლითა და შაქრით მოვადუღოთ სიროფი. ...