კატალოგი
ომლეტი ბულგარულად
ბეჭდვა |
ათქვეფილი კვერცხის მასაში ავურიოთ მასალაში შესული დაჭრილი პროდუქტები, დავაყაროთ მარილი და შევწვათ ცხელ კარაქში.
მასალა:
10 ცალი კვერცხი
120 გრამი კარაქი
300 გრამი წიწაკა
250 გრამი "ბრინზა" (ყველი)
მარილი
პოპულარული რეცეპტი
ხორცს დავასხათ 1 ლიტრი ცხელი წყალი,...
მწვანე ლობიო ზემოაღნიშნული წესით მო...
ცხარე და ტკბილი მწვანე წიწაკა, ქინძ...
გველთევზა კარგად გავასუფთავოთ, გავა...
თევზი დავჭრათ თხელ ნაჭრებად. ცხიმი ...
ხორცს და სალას დავასხათ 2 ლიტრი ცივ...