კატალოგი
ცხვრის ხორცი შამფურზე ნივრის საწებლით
![](/uploads_script/products/64inskizq12sps2.jpeg)
ბეჭდვა ![]() |
![]() |
ხორცის მცირე ნაჭრები ჩამოვაცვათ შამფურზე ხახვის ნაჭრებთან ერთად, კარგად მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და შევწვათ. ხორცთან ერთად სუფრაზე მივიტანოთ ნივრის სოუსი, რომლის მოსამზადებლადაც უნდა ავურიოთ 10 ცალი გახეხილი ნუშის მარცვალი, 2 სუფრის კოვზი რბილი პურის მარცვლები, ½ ჭიქა მცენარეული ზეთი, 1 კვერცხის გული, ½ ლიმონი, მარილი. ნიორი, ნუში და პურის მარცვლები დავნაყოთ, დავუმატოთ კვერცხის გული და მუდმივი მორევისას თანდათან ვამატოთ ზეთი. ბოლოს დავამატოთ მარილი და ლიმონის წვენი. დავდგათ ცივ ადგილას.
მასალა:
500 გრამი ცხვრის ან ღორის ხორცი
მრგვალად დაჭრილი ხახვი
მარილი, პილპილი
პოპულარული რეცეპტი
![](uploads_script/products/a5cfb0gdpbsrhsz.jpeg)
შევბრაწოთ პურის ნაჭრები, წავუსვათ კ...
![](uploads_script/products/tdmj39vlszc7a1y.jpeg)
ხორცი დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად (1X5 ს...
![](uploads_script/products/91h5w2eozxnwnjm.jpeg)
სკუმბრია გავასუფთავოთ, მოვაყაროთ მა...
![](uploads_script/products/fnil9wglmr2jvc7.jpeg)
24 ჩაის კოვზი ნატურალური ყავა (შეიძ...
![](uploads_script/products/nfjgal5lgat3h9q.jpeg)
ტაფაზე, 50 გრამ კარაქში, მოვშუშოთ წ...
![](uploads_script/products/b9otpmj5vin9dec.jpeg)
კარტოფილი გავთალოთ, დავჭრათ ნაჭრება...