კატალოგი
ხაჭაპური მოხარშული კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული წესით.
ახალი, უმარილო ყველი (დაახლოებით 400 გრამი) ხელით დავჭყლიტოთ, ავურიოთ შიგ ხელით დაფხვნილი 1 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი.
მოზელილი ცომი გავაბრტყელოთ; გაბრტყელებული ცომის ერთ ნახევარზე დავდოთ გამზადებული ყველი, ზედ ლამაზად მოვაწყოთ მრგვალ-მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილი, მაგრად მოხარშული ორი-სამი კვერცხი ისე, რომ ყველი მთლიანად დაფაროს. ამის შემდეგ, ცარიელი ნახევარი ცომი გადმოვკეცოთ, ყველი მთლიანად დავფაროთ, ჩავუკეცოთ ნაპირები ისე, რომ შიგთავსი გამოცხობის დროს გარეთ არ გამოვიდეს.
პოპულარული რეცეპტი

1 ჩაის ჭიქა ღომის მარცვალი კარგად გ...

ხიზილალას მოვაშოროთ აპკი და მოვხარშ...

საშუალო ოდენობის მსუქანი ბატი ნაჭრე...

ვენელი ქალების სიამაყე...

კვერცხის გულები კარგად გავთქვიფოთ შ...

ლიმონს და ფორთოხალს ჩამოვათალოთ ძალ...