კატალოგი
ხაჭაპური მოხარშული კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული წესით.
ახალი, უმარილო ყველი (დაახლოებით 400 გრამი) ხელით დავჭყლიტოთ, ავურიოთ შიგ ხელით დაფხვნილი 1 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი.
მოზელილი ცომი გავაბრტყელოთ; გაბრტყელებული ცომის ერთ ნახევარზე დავდოთ გამზადებული ყველი, ზედ ლამაზად მოვაწყოთ მრგვალ-მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილი, მაგრად მოხარშული ორი-სამი კვერცხი ისე, რომ ყველი მთლიანად დაფაროს. ამის შემდეგ, ცარიელი ნახევარი ცომი გადმოვკეცოთ, ყველი მთლიანად დავფაროთ, ჩავუკეცოთ ნაპირები ისე, რომ შიგთავსი გამოცხობის დროს გარეთ არ გამოვიდეს.
პოპულარული რეცეპტი

გარეცხილი ცხვრის ხორვიც რბილი ნაჭერ...

ხორბლის ბურღული მოვამზადოთ ზემოაღნი...

არჯაკელს მოვაშოროთ გაშლილი ფოთლები,...

მსხვილმარცვლა ყურძნის მტევნები დავმ...

200 გრამი კარაქი და 1 ჩაის ჭიქა შაქ...

250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...