კატალოგი
ხაჭაპური მოხარშული კვერცხით

ბეჭდვა ![]() |
![]() |
მოვზილოთ უბრალო ცომი ზემოაღნიშნული წესით.
ახალი, უმარილო ყველი (დაახლოებით 400 გრამი) ხელით დავჭყლიტოთ, ავურიოთ შიგ ხელით დაფხვნილი 1 ცალი მაგრად მოხარშული კვერცხი.
მოზელილი ცომი გავაბრტყელოთ; გაბრტყელებული ცომის ერთ ნახევარზე დავდოთ გამზადებული ყველი, ზედ ლამაზად მოვაწყოთ მრგვალ-მრგვალ ნაჭრებად დაჭრილი, მაგრად მოხარშული ორი-სამი კვერცხი ისე, რომ ყველი მთლიანად დაფაროს. ამის შემდეგ, ცარიელი ნახევარი ცომი გადმოვკეცოთ, ყველი მთლიანად დავფაროთ, ჩავუკეცოთ ნაპირები ისე, რომ შიგთავსი გამოცხობის დროს გარეთ არ გამოვიდეს.
პოპულარული რეცეპტი

ფქვილი გავცრათ ჯამში, გავუკეთოთ ჩაღ...

შევარჩიოთ სიმწიფეში შესული პამიდვრე...

გასუფთავებული ვარია ქვაბში ჩავდოთ, ...

ცხიმი შევურიოთ ნახევარ პორცია შაქარ...

სოკო დავარჩიოთ, კარგად გავრეცხოთ, დ...

ძროხის მსუქანი ხორცი ნაჭრებად დავჭრ...