კატალოგი
მოვზილოთ ცომი ბლინებისათვის, გავხსნათ ფქვილი რძეში და დავამატოთ კვერცხი, კარაქი, შაქრის პუდრა, მუსკატის კაკალი და რომი. ცომი არაჟნის სისქის...
კარტოფილი გავრეცხოთ, გავთალოთ, შემდეგ მოვხარშოთ, დავსრისოთ, დავამატოთ ცოტა წყალი, რომელშიც ისე იხარშებოდა, კარაქი, მარილი და ცოტა მუსკატის...
მოვამზადოთ ცომი და გაავჩეროთ ½ საათი. ხორცი წვრილად დავჭრათ და მოვათავსოთ ბრტყელ ჭურჭელში კარტოფილის კუბიკებთან ერთად. დავასხათ მაგარი ხორცის...
ძმარს დავამატოთ დანაყილი პილპილი და ხახვი და დავდგათ ცეცხლზე. მარინადი ვადუღოთ 15 წუთი, შემდეგ ვაცალოთ გაციება და დავამატოთ თეთრი ღვინო...
დაჭრილი ხორცი დავყოთ ოთხ ნაწილად და მოვამზადოთ 4 ცალი დიდი კატლეტი. კატლეტებს შემოვახვიოთ სალას ნაჭრები და დავამაგროთ კბილის ჩხირებით...
კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვათავსოთ ქვაბში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვის დიდი ნაწილი, დაფნის ფოთოლი...
პოპულარული რეცეპტი

საფუარი გავხსნათ თბილ რძეში, დავამა...

500 გრამი კარაქი ავსრისოთ 2 ჩაის ჭი...

ლობიო ჩვეულებრივი წესით მოვხარშოთ დ...

ღვიძლის ცხიმი კარგად გავხეხოთ. გავრ...

გავასუფთავოთ ხახვი, დავჭრათ საკმაოდ...

თითო მომზადებული წიწილა დავყოთ 4 ნა...