კატალოგი
ცხვრის ხორცი ირლანდიურად
ბეჭდვა |
კუბიკებად დაჭრილი ცხვრის ხორცი მოვათავსოთ ქვაბში, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ხახვის დიდი ნაწილი, დაფნის ფოთოლი, ტიმიანი. დავასხათ წყალი ისე, რომ დაფაროს შიგთავსი და თავდახურული დავდგათ მოსაშუშად დაბალ ცეცხლზე. როდესაც ხორცი დარბილდება, დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი კარტოფილი და ხახვის დარჩენილი ნაწილი, არავითარ შემთხვევაში არ უნდა მოვურიოთ, უბრალოდ დროდადრო შევანჯღრიოთ, რომ კერძი არ მიიწვას. კარტოფილი ისე უნდა ჩაიხარშოს, რომ ფაფისებრი მასა გამოვიდეს. ხარშვის ბოლოს დავამატოთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუში. კერძი სუფრაზე იმავე ჭურჭლით უნდა მივიტანოთ, რომელშიც იშუშებოდა.
მასალა:
500 გრამი ცხვრის ხორცი
500 გრამი კარტოფილი
250 გრამი ხახვი
მარილი
პილპილი
1 ცალი დაფნის ფოთოლი
½ ჩაის კოვზი ტიმიანი
ოხრახუში
პოპულარული რეცეპტი
ოთხი ცალი კვერცხი მთლიანად კარგად ა...
ცომის მოსამზადებლად საჭიროა ავიღოთ ...
უკეთესი, ვიდრე საკუთარი აღიარება...
ყველა კომპონენტი ავურიოთ ერთმანეთში...
250 გრამი რძე მსუბუქად შევათბოთ და ...
ხაჭო და კარაქი გავატაროთ საცერში და...